Vedúci/a stravovacej prevádzky

Zariadenie pre seniorov

Miesto výkonu práce: Zariadenie pre seniorov Križovany nad Dudváhom, Gejzu Dusíka, Križovany nad Dudváhom

Dátum nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Plat: 1 400 EUR/mesiac Mzda bude stanovená v zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme v znení neskorších predpisov, zákona č. 553/2003 Z.z. o odmeňovaní niektorých zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov a nariadenia vlády č. 296/2022 Z.z., ktorým sa ustanovujú zvýšené stupnice platových taríf zamestnancov pri výkone práce vo verejnom záujme. Ku mzde prislúcha príplatok za odpracované roky + osobný príplatok (bude upresnené na pohovore)

Výhody / Benefit:
-práca na hlavný pracovný pomer a mzda vždy načas

-37,5-hodinový týždenný pracovný čas

-5 dní dovolenky navyše

-dlhodobá pracovná perspektíva

-vianočné balíčky, koncoročné odmeny
Popis pracovného miesta:
-koordinácia a organizácia stravovania, riadenie zamestnancov kuchyne

-spolupráca s ostatnými úsekmi pri evidencii stravníkov (klientov a zamestnancov)

-vedenie stravovacej agendy a skladu potravín v PC (program Promys-Kuchyňa)

-objednávanie a preberanie tovaru

-spracovanie dodacích listov a došlých faktúr od dodávateľov potravín

-navrhovanie a zostava jedálneho lístka (v spolupráci s hlavným kuchárom)

-zodpovednosť za dodržiavanie hygienických a epidemiologických predpisov prevádzky
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
so zameraním na oblasť stravovania, napr. hotelová akadémia, škola spoločného stravovania, asistent výživy; príp. odbor kuchár (skúška z technológie výroby jedál a náuky o výžive)
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Kvalifikačné predpoklady:

Úplné stredné odborné vzdelanie so zameraním na oblasť potravinárstva a spoločného stravovania

Znalosť práce s PC - Word, Excell, Internet, stravovací program Promys (zaučíme)

Zdravotný preukaz pre prácu s potravinami

Hygienické minimum-overenie odbornej spôsobilosti

Ekonomická a matematická gramotnosť

Prax v odbore a vo vedúcej pozícii vítaná

Osobnostné predpoklady:

komunikatívnosť, samostatnosť, spoľahlivosť, bezúhonnosť, zodpovednosť a dôslednosť
Kontaktná osoba: Elena Solíková
Telefón: +421335584260
Email: