Sous chef/kuchár, kuchárka

Drevenice Terchova resort

Miesto výkonu práce: Terchová

Dátum nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: plný úväzok

Plat: 1 600 - 1 800 EUR/mesiac mzda od 1.600 €/btto/mesiac + sezónne bonusy

Výhody / Benefit:
Výborné platové ohodnotenie

Stabilita práce v modernom, neustále sa rozvíjajúcom resorte

Atraktívne horské prostredie

Možnosť rozvoja a osobného rastu
Chutná zamestnanecká strava
Možnosť dlhodobého ubytovania
Bonusy:
. bezplatné využívanie elektrických horských bicyklov
. bezplatné využívanie novopostaveného bazéna, wellness zóny
Popis pracovného miesta:
. príprava ponúkaných jedál a zodpovednosť za kvalitu (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dresingy, oblohy)
. znalosť a dodržiavanie postupov, receptúr a vizuálov pri príprave jedál a nápojov
. hygienický štandard, čistota, správne a včasné vypĺňanie formulárov HACCP
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár na prípravu studenej a teplej kuchyne
Prax na pozícii/v oblasti
prax minimálne 2 roky
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Znalosť receptúr, sledovanie nových trendov
Komunikačné schopnosti
Odolnosť voči stresu
Kontaktná osoba: Peter Hubinský
Telefón: +421944070518
Email: