Miesto výkonu práce: Hotel Európa, Nám. M. R. Štefánika, Komárno
Dátum nástupu: Dohodou
Druh pracovného pomeru: plný úväzok
Plat: 2 000 - 2 500 EUR/mesiac
Výhody / Benefit:
Popis pracovného miesta: Vedenie tímu kuchyne , spolupracovať s manažérom prevádzky podľa požiadaviek a štandardov spoločnosti
Efektívne rozloženie a plánovanie prác v kuchyni podľa aktuálneho nastavenia a potrieb prevádzky
Príprava jedálneho lístka v modernom prevedení
Vytváranie sezónnych jedálnych lístkov v súlade s trendami
Evidovanie a sledovanie skladových zásob potravín s cieľom zabezpečiť bezproblémovú prípravu jedál, inventúra na mesačnej báze
Zodpovednosť za dodržiavanie HACCP a hygieny na prevádzke
Prehľad o aktuálnych cenách potravín a priama komunikácia s dodávateľmi spoločnosti
Príprava objednávok podľa potreby, sledovanie dodacích termínov, prevzatie a kontrola objednaného tovaru
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Gastro
Vodičský preukaz
B
Počet rokov praxe
3
Kontaktná osoba: Bianka Hajtman
Telefón: +421911908000
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok