Skip to content (Press Enter)
Chef club s.r.o.
Miesto výkonu práce: OC Novum, Námestie legionárov, Prešov
Dátum nástupu: ihneď
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Plat: 1 600 - 1 800 EUR/mesiac Všetky zákonom stanovené povinnosti sú u nás samozrejmosťou, preto môžeš určite počítať s : Príplatkami za víkendy , sviatky a nadčasy . Dotovanou zamestnaneckou stravou a pitným režimom .
Výhody / Benefit:
Máš zaručenú stabilnú pracovnú dobu a príjemné pracovné prostredie.
Môžeš sa tešiť na zamestnaneckú stravu a pitný režim, takže budeš mať energiu na celý pracovný deň.
Získaš 10 % zlavovú kartu na nákupy vo vybraných prevádzkach v OC NOVUM, takže ušetríš pri nakupovaní.
Možnosť parkovania na súkromnom parkovisku
Preplácanie nadčasov a príplatky podľa zákonníka práce, čo oceníte na svojom bankovom účte
Svoju výplatu si na účte vždy nájdeš do 20. dňa v mesiaci.
Možnosť spolupracovať s mladým a dynamickým kolektívom
Možnosť zúčastňovať sa firemných akcií a eventov
Zabezpečenie pracovného oblečenia a ochranných pomôcok
Popis pracovného miesta:
Pracovná pozícia Kuchára :
Hľadáme kuchára , ktorý je vyučený, ovláda našu tradičnú slovenskú kuchyňu a veľmi radi uvítame znalosť modernej gastronómie, je samostatný a varí naozaj srdcom.
Zabezpečenie vysokého štandardu kvality a hygieny v kuchyni
Zaisťovanie kvality, množstva a estetickej úpravy jedál
Zaisťovanie ostatných aktivít podľa pokynov
Príprava ponúkaných jedál
Dodržiavanie postupov a receptúr podľa noriem spoločnosti a naradení šéfkuchára
Dodržiavanie presne stanovených postupov, prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku
Kontrola kvality hotových jedál
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov
Sledovanie skladových zásob
Priama spolupráca s vedením prevádzky
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
vysokoškolské III. stupňa
Prax na pozícii/v oblasti
Gastronómia
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Prax na pozícii nutná
Typicky požadovaný typ vzdelania: kuchár
Hard skills: skúsenosti s varením, znalosť receptov, práca s kuchynskými nástrojmi
Soft skills: ľudský a profesionálny prístup, komunikačné schopnosti, príjemné vystupovanie, časová flexibilita, spoľahlivosť, zodpovednosť
Máš skúsenosti s varením a chceš sa stať súčasťou nášho tímu? Hľadáme kuchára s praxou na pozícii, ktorý má vzdelanie . Okrem hard skills, ktoré ťa pripravia na prácu v kuchyni, očakávame aj tvoj profesionálny prístup, dobré komunikačné schopnosti a časovú flexibilitu. Ak si spoľahlivá a zodpovedná osoba s príjemným vystupovaním, tešíme sa na tvoju prihlášku!
Kontaktná osoba: Eduard Bokšaj
Telefón: +421911800684
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok