Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Plat: 7 - 8,5 EUR/hod. Platové podmienky podľa skúseností. Od 7,00 do 8,50 Eur/hod v čistom.
Výhody / Benefit: Práca v profesionálne vybavenej kuchyni.
Príjemný mladý kolektív.
K dispozícii je aj možnosť ubytovania.
Podpora v sebarealizácii a nových nápadov na zlepšenie.
Ďalšie benefity podľa dohody na osobnom pohovore.
Ostatné informácie a podmienky Vám radi objasníme, vysvetlíme osobne alebo telefonicky.
Nebránime sa ani šikovným absolventom, ktorých baví ich práca a majú vôľu učiť sa.
Popis pracovného miesta: Príprava raňajok pre ubytovaných hostí.
Príprava jedál teplej a studenej kuchyne a jedál z à la carte.
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Zodpovednosť za chod kuchyne.
Sledovanie skladových zásob.
Vytváranie nových jedál a menu spolu so šéfkuchárom
Dodržiavanie hygienických štandardov
Podmienky na uchádzača: uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Gastronómia, kuchár
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Kontaktná osoba: Martin Bíreš
Telefón: +421905973614
Email: bkco@outlook.sk
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok