Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok, živnosť
Plat: 10 EUR/hod. Bližšie informácie o mzdových podmienkach k jednotlivým pozíciám budú poskytnuté na osobnom pohovore
Výhody / Benefit:
Popis pracovného miesta: Do novo otvorenej reštaurácie v NTC Košice obsadzujeme pracovné pozície:
Kuchár:
Riadenie a organizovanie práce na úseku výroby a výdaja jedál vrátane pomocného personálu. Príprava týždňovej ponuky, ala carte menu podľa receptúr a pokynov šéfkuchára, dohľad nad kvalitou surovín a vyrobených jedál, dodržiavanie HACCP
Pizziar:
Príprava pizza sekcie, zodpovednosť za kvalitu vydaného jedla, sledovanie skladových zásob potrebných na pizza sekciu, komunikácia a vypomáhanie kuchárovi, dodržiavanie HACCP
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
študent strednej školy
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
gastro
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2)
Prax na pozícii/v oblasti
3
Počet rokov praxe
3
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Dochvíľnosť, zodpovednosť, racionálne uvažovanie
-hygienické minimum alebo vzdelanie v odbore
prax v odbore min.3 roky
precíznosť a kreativita
Kontaktná osoba: Mgr. Alexandra Kubacková
Telefón: +421905334175
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok