Popis pracovného miesta: - zodpovednosť za čistotu pracovného prostredia, dodržiavanie hygienických zásad
- úzka spolupráca so šéfkuchárom pri vyhotovovaní a zostavovaní nových jedál.
- kontrola príjmu a výdaja tovaru, zodpovednosť za skladové zásoby
- hmotná zodpovednosť za zverené hodnoty a inventár.
-príprava teplých a studených jedál aj inovatívnou formou varenia.
-flexibilita práce v rôznych sekciách kuchyne.
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
kuchár
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Samostatný, zodpovedný, kreatívny, znalosť receptúr nutná
Kontaktná osoba: Mgr. Lenka Gavalierová
Telefón: +421918081782
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok