Popis pracovného miesta: - príprava teplých a studených jedál
-príprava jedál podľa receptúr
-dodržiavanie HCCP
-zodpovednosť za kvalitu jedál
-dodržiavanie technologických a kvalitatívnych postupov
-práca na zmeny
-príjem a kontrola tovaru
-udržiavanie čistoty
-požadujeme hygienické minimun
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Pokročilý (C1)
Pozícia je vhodná pre absolventa
Áno
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- zdravotný preukaz
- výučný list alebo skúšky na RUVZ
- pozitívny prístup k práci
- zodpovednosť, spoľahlivosť
Kontaktná osoba: Peter Galis
Telefón: +421911784333
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok