Miesto výkonu práce: Hotel Boboty, Terchová-Vrátna
Dátum nástupu: ihneď
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, skrátený úväzok
Plat: 2 000 EUR/mesiac Mzda od 2000,-€ základná mzda + zákonné príplatky za prácu cez víkend a sviatky.
Výhody / Benefit: - stabilné postavenie spoločnosti
- zamestnanecké ubytovanie
- zamestnanecká strava
Popis pracovného miesta: - príprava a výroba jedál na základe pokynov od nadriadeného
- krájanie, čistenie surovín do jedál, príprava a nakladanie jedál teplej a studenej kuchyne
- príprava a výdaj À la carte
- zodpovednosť za kvalitu podávaného jedla
- zodpovednosť za zverený inventár a technológiu
- zabezpečenie dennej prevádzky kuchyne
- sledovanie zásob a ekonomické narábanie so surovinami
- dodržiavanie HACCP zásad, čistoty a poriadku
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
študent vysokej školy
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
gastronómia
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- prax na pozícii kuchár
- profesionálny a zodpovedný prístup k práci
- dobré organizačné schopnosti, flexibilitu, pracovitosť, príjemné vystupovanie, komunikatívnosť, samostatnosť, zručnosť a dobrý zdravotný stav
- chuť učiť sa novým veciam a rozvíjať sa v odbore
Kontaktná osoba: Mária Michálková
Telefón: +421911962003
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok