Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády), živnosť
Plat: 1 500 - 2 100 EUR/mesiac
Výhody / Benefit: - atraktívne pracovné prostredie štvorhviezdičkového hotela
- zaujímavý balík zamestnaneckých výhod
- príjemná pracovná atmosféra a otvorená komunikácia
Popis pracovného miesta: - príprava bufetových raňajok vysokého štandardu
- príprava coffee breakov, servírovaných menu
- príprava rautov a slávnostných večerí
- príprava á la carte menu
- varenie menu pre zamestnancov
- aktívna účasť v tíme
- tipy a návrhy na zlepšovanie procesov a jedál
- kreatívne vstupy sú vítané
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
základné vzdelanie
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
vysokoškolské I. stupňa
vysokoškolské II. stupňa
Vzdelanie v odbore
kuchár
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Stredne pokročilý (B2)
Prax na pozícii/v oblasti
kuchár
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- samostatnosť a zodpovednosť
- lojalita a spoľahlivosť
- schopnosť zvládať stresové situácie
- tímový hráč
- zmysel pre poriadok a čistotu
- flexibilita
Kontaktná osoba: Boris Guliš
Telefón: +421907800788
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok