Popis pracovného miesta: - Príprava pokrmov á la carte, alebo obedové menu
- Plánovanie menu a jedálneho lístka
- Príprava: hlavného jedla (tradičné slovenské, ale aj hamburger a grilované mäso), polievky, dezerty
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
Vzdelanie v odbore
Gastronómia
Jazykové znalosti
Slovenský jazyk - Expert (C2)
Prax na pozícii/v oblasti
1
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- Skúsenosti na pozícii kuchár min. 1 rok
- Výhoda – práca v pivovare, alebo tradičnej reštaurácii
- Dynamickosť a ochota
- Bezúhonnosť, úprimnosť a čestnosť
Kontaktná osoba: Bianka Bugová
Telefón: +421918031942
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok