Kuchár

Zerrenpach s.r.o.

Miesto výkonu práce: Látky

Dátum nástupu: ihneď

Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády)

Plat: 1 600 - 1 950 EUR/mesiac

Výhody / Benefit:
Zabezpečené ubytovanie, takže sa nemusíš starať o bývanie a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
Zabezpečená zamestnanecká strava, takže sa nemusíš starať o jedlo a môžeš sa sústrediť na svoju prácu.
Možnosť využitia služieb za zvýhodnené ceny, takže ušetríš peniaze a môžeš si u nás užiť viac zábavy a oddychu.
Flexibilný pracovný čas, takže sa môžeš prispôsobiť svojmu životnému štýlu a máš väčšiu slobodu.
Možnosť vzdelávať sa a rozvíjať svoje zručnosti, takže sa môžeš posunúť v kariére a zlepšovať sa ako kuchár.
Príležitosti pre kariérny rast, takže sa môžeš posunúť v hierarchii a stať sa členom nášho vedenia.
Moderné vybavenie a prostredie pracoviska, takže budeš pracovať v príjemnom a efektívnom prostredí.
Príjemná a priateľská atmosféra v kolektíve, takže sa budeš cítiť ako doma a budeš mať radosť z práce.
Popis pracovného miesta:
Pripravovanie všetkých ponúkaných jedál (hlavné jedlá, polievky, šaláty, dressingy, oblohy).
Zodpovednosť za kvalitu pripravených pokrmov.
Dodržiavanie presne stanovených postupov prípravy jedál.
Dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a čistoty na pracovisku.
Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka.
Organizovanie všetkých výrobných procesov prípravy jedál.
Kontrola kvality hotových jedál.
Sledovanie správnych skladových zásob základných surovín.
Aranžovanie pripravovaných pokrmov a kladenie vysokého dôrazu na estetickú stránku pokrmov.
Plánovanie a príprava menu.
Komunikácia s ostatnými členmi tímu kuchárov a servírov.
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vodičský preukaz
B
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Prax v odbore kuchárstva.
Typicky požadované vzdelanie: stredoškolské s maturitou v odbore gastronómia.
Hard skills: schopnosť prípravy rôznych druhov jedál, znalosť surovín a technológií, dodržiavanie hygienických štandardov.
Soft skills: tímová spolupráca, komunikácia, zodpovednosť, flexibilita.
Kontaktná osoba: Juraj Vlček
Telefón: +421905848973
Email: