Miesto výkonu práce: Hotel Bankov Košice****, Sever
Dátum nástupu: ihneď resp. podľa dohody
Druh pracovného pomeru: plný úväzok, na dohodu (brigády)
Plat: 1 500 - 1 700 EUR/mesiac príplatok na stravné 4,50€ / 1 pracovný deň + strava počas smeny gratis, ošatné 20€ / 1 mesiac, pracovné miesto v stabilnej spoločnosti, možnosť odborného rastu, zamestnanecké benefity: možnosť využívania hotelových služieb so zamestnaneckou zľavou, zamestnanecké obedy a príspevok na stravu.
Výhody / Benefit: - možnosť sebarealizácie, vzdelávania v zabehnutej a uznávanej reštaurácii
- možnosť osobného rastu
- kvalitné podmienky pre výkon práce
- práca v atraktívnom prostredí
Popis pracovného miesta: - príprava jedál teplej, studenej kuchyne a špecialít hotela
- príprava moderných menu pre spoločenské podujatia, príprava
raurov a eventov v priestoroch hotela
- kreatívna úprava tanierov
- zodpovednosť za dodržiavanie kvality vyrobených jedál
- vysoké pracovné nasadenie
Pracujeme v 4 člennom tíme kuchárov, smeny sa striedajú dlhý/ krátky týždeň. pracovná doba je od 10:30 -21:00 / 23:00 - pohyblivá prac. doba podľa objednávok akcií
Zastávka autobusu MHD č.14 Dolný Bankov je priamo pred hotelom.
Cestovný poriadok tu: https://imhd.sk/ke/cestovny-poriadok/linka/14/smer/Jahodna-Horny-Bankov/zastavka/Dolny-Bankov/629145626671
Prípadní uchádzači sa môžu hlásiť na 0905 779 713, viac informácii poskytneme na osobnom pohovore.
Podmienky na uchádzača: Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
Vzdelanie v odbore
kuchár- čašník
Prax na pozícii/v oblasti
gastro
Počet rokov praxe
2
Osobnostné predpoklady a zručnosti
- profesionál v obore
- pohotovosť, zručnosť, rýchlosť
- pozitívny prístup
- dobré organizačné schopnosti
- dobré komunikačné schopnosti
Kontaktná osoba: Adriana Hurová
Telefón: +421905779713
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok