Skip to content (Press Enter)
IMET, a.s.
Miesto výkonu práce: Zámocká 7, Halič
Dátum nástupu: dohodou
Druh pracovného pomeru: skrátený úväzok, živnosť
Plat: 760 EUR/mesiac + odmeny v závislosti od tržieb + vernostné bonusy + kompetenčný príplatok + príplatky za prácu v sobotu, nedeľu, sviatky, noc v zmysle Zákonníka práce.
Výhody / Benefit:
dynamická práca v príjemnom prostredí unikátneho projektu Galicia Nueva**** zámockého hotela v aktívnom kolektíve,
• možnosť zamestnaneckého prechodného ubytovania v rámci obce Halič,
• zamestnanecká strava priamo v priestoroch zámku,
• systém ďalšieho vzdelávania a zvyšovania Vašich schopností a zručností,
• nefinančné benefity formou zliav na využívanie služieb hotela.
Popis pracovného miesta:
Chcete byť súčasťou tímu, ktorý pracuje na prekrásnom mieste a svojou aktívnou prácou dosiahne, že náš zámok bude patriť medzi najznámejšie hotely (nielen) na Slovensku?
Pracujte v zámockom hoteli na pozícii, ktorej poslaním je zabezpečiť spokojnosť ubytovaných hostí i verejnosti a to prostredníctvom nasledovných činností:
• pripravovanie širokej škály cukrárskych polovýrobkov, polotovarov a hotových výrobkov,
• preberanie, kontrolovanie a uskladňovanie surovín pre cukrársku výrobu,
• dôsledné dodržiavanie receptúr, kvality a množstva použitých surovín,
• dodržiavanie prísnych hygienických štandardov a postupov,
• vykonávanie senzorickej kontroly akosti výrobkov,
• krájanie a zdobenie hotových cukrárskych výrobkov.
Podmienky na uchádzača:
Pozícii vyhovujú uchádzači so vzdelaním
stredoškolské bez maturity
stredoškolské s maturitou
nadstavbové/vyššie odborné vzdelanie
Vzdelanie v odbore
Vyučený v odbore
Prax na pozícii/v oblasti
prax na pozícii cukrár
Počet rokov praxe
1
Osobnostné predpoklady a zručnosti
• pozitívny a aktívny prístup k práci,
• vysoké pracovné nasadenie,
• kreativita,
• ochota učiť sa nové veci,
Kontaktná osoba: Mgr. Dana Ľalíková
Telefón: +421472852231
Email:
Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.Ok